Satellite Singers! El Cor Vocal de l´Estudi

Satellite Singers és un cor vocal obert de la ciutat de Barcelona, dirigit per la cantant Luciana Carlevaro. El forma un grup de gent de diferents edats, entorns i nacionalitats. Una barreja entre intèrprets amateurs i professionals que té com a objectiu passar-ho bé cantant i que ho fa amb total passió, inspiració i dedicació.

Amb referents a l’estranger com els “CHOIR CHOIR CHOIR” a Canadà o els “Berlin Pop Choir”, el seu repertori inclou cançons Pop, Folk i Indie, amb versions d’artistes contemporanis com Blur, Bowie, Adele, Prince o Vance Joy, entre d’altres. Un repertori alternatiu i a l’hora popular, amb grans cançons de l’era musical moderna, abordades des d’un punt de vista personal. Sempre amb arranjaments propis, però sense allunyar-se de l’essència dels artistes que versionen i respectant-ne l’estil i energia.

I un repertori així necessita un acompanyament a la seva alçada. Tres músics joves, creatius i talentosos acompanyen el grup tant en els assajos com en els directes. Ells són el Pol Batlle (guitarra) i el Quimi Saigi (teclats).

Creat a l’Octubre de 2015, Satellite Singers ha actuat a la Màgic Line de l´Hospital Sant Joan de Deu (Febrer 2016), al Centre d´art MUTUO (Juliol de 2016) i al Festival Fabricarte a La Nau del Poble Nou (Desembre de 2016), entre altres espais.

 

Si estàs interessat/ada en formar part dels Satellite Singers, obrim convocatòria per a nous membres del 26 de Juny al 27 de Juliol.

Els requisits per optar a entrar són:

http://estudiodetecnicavocal.com/satellite-singers/

  • Tenir experiència prèvia de cant (amateur o professional. Classes, altres cors, grups musicals o teatre musical etc…)
  • Passar una petita entrevista/prova amb la Luciana Carlevaro
  • Estar disponible amb regularitat durant les hores d´assaig del grup. 
  • Enviar un mail avui mateix a: hola@estudiodetecnicavocal.com

Trobaràs més info sobre els assajos, horaris i funcionament del grup a:

http://estudiodetecnicavocal.com/satellite-singers/