SESIONES PARTICULARES CON LUCIANA CARLEVARO

Las sesiones particulares están destinadas a toda aquellas personas que deseen trabajar de forma profunda su instrumento vocal, tanto para cantantes y actores, como profesionales que necesiten dotarse de una voz sana, entrenada y en la mejor de sus condiciones.

Aunque la evolución optima ocurre asistiendo a clases de forma regular y continuada, también cabe la posibilidad de optar por sesiones particulares puntuales en forma de Coaching vocal. Sea en el formato que sea, el trabajo siempre es positivo y hay algo nuevo que explorar!

Inicio 5 de Noviembre de 2018

Tarifas:

Clase de 1h: 45€
Bono 4 clases de 1h: 160€

Lugar: Plaza Bonsuccés 7, entlo 8, Barcelona

o

C/ Tres Creus (Sabadell)

Para más información y reservas escribe a:
hola@estudiodetecnicavocal.com

CURSOS REGULARES DE TÉCNICA VOCAL Y REPERTORIO

con Luciana Carlevaro (Grupos reducidos)

CURS DE TÈCNICA VOCAL  EN GRUP (Iniciació)
Iniciació a la tècnica vocal per a veu cantada i parlada.
Grup reduït, 4 persones
Cada Dimarts de 17h a 18h // Del 6 de Novembre al 29 de Gener ( amb la possibilitat de continuar amb un nivell 2)
60€/ Mes

Inicio: 6 Noviembre de 2018

Plaça Bonsuccés 7, entlo 8 (Zona Plaça Catalunya/Macba)

Info e inscripciones:
hola@estudiodetecnicavocal.com

SATELLITE SINGERS

COR VOCAL DE L´ ESTUDI

Satellite Singers és un cor vocal obert de la ciutat de Barcelona, dirigit per la cantant Luciana Carlevaro. El forma un grup de gent de diferents edats, entorns i nacionalitats. Una barreja entre intèrprets amateurs i professionals que té com a objectiu passar-ho bé cantant i que ho fa amb total passió, inspiració i dedicació.

Amb referents a l’estranger com els “CHOIR CHOIR CHOIR” a Canadà o els “Berlin Pop Choir”, el seu repertori inclou cançons Pop, Folk i Indie, amb versions d’artistes contemporanis com Blur, Bowie, Adele, Prince o Vance Joy, entre d’altres. Un repertori alternatiu i a l’hora popular, amb grans cançons de l’era musical moderna, abordades des d’un punt de vista personal. Sempre amb arranjaments propis, però sense allunyar-se de l’essència dels artistes que versionen i respectant-ne l’estil i energia.

I un repertori així necessita un acompanyament a la seva alçada. Tres músics joves, creatius i talentosos acompanyen el grup tant en els assajos com en els directes. Ells són el Pol Batlle (guitarra), la Inés Fojo (percusió) i el Quimi Saigi (teclats).

Creat a l’Octubre de 2015, Satellite Singers ha actuat a la Màgic Line de l´Hospital Sant Joan de Deu (Febrer 2016), al Centre d´art MUTUO (Juliol de 2016) i al Festival Fabricarte a La Nau del Poble Nou (Desembre de 2016), entre altres espais.

Luciana Carlevaro:

Luciana Carlevaro (Nubla) és cantant, compositora i professora de cant. Té publicats 6 discos a més de 12 països, ha realitzat centenars de concerts a diferents ciutats de Catalunya, Espanya i Europa i ha col·laborat amb diferents companyies teatrals i bandes diverses. Ha composat i enregistrat cançons per a cinema, documentals, publicitat, televisió i dansa.
Des del 2011, també dirigeix el seu propi estudi de cant, on rep alumnes amb projectes artístics de tota mena.

Inicio del curso: 6 de Septiembre

Horarios:
Jueves de 19:30 a 21h

Precio: 30€/mes

   Plaça Bonsuccés 7, entlo 8

Info e inscripciones:
hola@estudiodetecnicavocal.com