SESIONES PARTICULARES CON LUCIANA CARLEVARO

Las sesiones particulares están destinadas a toda aquellas personas que deseen trabajar de forma profunda su instrumento vocal, tanto para cantantes y actores, como profesionales que necesiten dotarse de una voz sana, entrenada y en la mejor de sus condiciones.

Aunque la evolución optima ocurre asistiendo a clases de forma regular y continuada, también cabe la posibilidad de optar por sesiones particulares puntuales en forma de Coaching vocal. Sea en el formato que sea, el trabajo siempre es positivo y hay algo nuevo que explorar!

Inicio 12 de Septiembre 2017

Tarifas:

Clase de 1h: 40€
Bono 4 clases de 1h: 144€

Lugar: Plaza Bonsuccés 7, entlo 8, Barcelona

Para más información y reservas escribe a:
hola@estudiodetecnicavocal.com

CURSOS REGULARES DE TÉCNICA VOCAL Y REPERTORIO

con Luciana Carlevaro (Grupos reducidos)

CURS DE TÈCNICA VOCAL  EN GRUP (Iniciació)
Iniciació a la tècnica vocal per a veu cantada i parlada.
Grup reduït, 4/5 persones
Cada Dimarts de 18h a 19:30h // Del 10 d´Octubre al 29 de Gener ( amb la possibilitat de continuar amb un nivell 2)
75€/ Mes

CLASSES REGULARS DE REPERTORI DE CANÇONS (intermig/avançat)
Repertori de cançons per a persones amb conèixements previs en tècnica vocal. Es treballarà tant espectes tècnics aplicats a la veu com a l´expressió, la teatralitat i la musicalitat.
Grup reduït, 3/4 persones
Dilluns quinzenals de 10h a 11:30h // Del 16 d´Octubre fins a finals de Juny 2018
Preu: 45€/ Mes

Inicio: Octubre de 2017

Plaça Bonsuccés 7, entlo 8 (Zona Plaça Catalunya/Macba)

Info e inscripciones:
hola@estudiodetecnicavocal.com

SATELLITE SINGERS

CORO VOCAL DEL ESTUDIO

Satellite Singers és un cor vocal obert de la ciutat de Barcelona, dirigit per la cantant Luciana Carlevaro. El forma un grup de gent de diferents edats, entorns i nacionalitats. Una barreja entre intèrprets amateurs i professionals que té com a objectiu passar-ho bé cantant i que ho fa amb total passió, inspiració i dedicació.

Amb referents a l’estranger com els “CHOIR CHOIR CHOIR” a Canadà o els “Berlin Pop Choir”, el seu repertori inclou cançons Pop, Folk i Indie, amb versions d’artistes contemporanis com Blur, Bowie, Adele, Prince o Vance Joy, entre d’altres. Un repertori alternatiu i a l’hora popular, amb grans cançons de l’era musical moderna, abordades des d’un punt de vista personal. Sempre amb arranjaments propis, però sense allunyar-se de l’essència dels artistes que versionen i respectant-ne l’estil i energia.

I un repertori així necessita un acompanyament a la seva alçada. Tres músics joves, creatius i talentosos acompanyen el grup tant en els assajos com en els directes. Ells són el Pol Batlle (guitarra), la Inés Fojo (percusió) i el Quimi Saigi (teclats).

Creat a l’Octubre de 2015, Satellite Singers ha actuat a la Màgic Line de l´Hospital Sant Joan de Deu (Febrer 2016), al Centre d´art MUTUO (Juliol de 2016) i al Festival Fabricarte a La Nau del Poble Nou (Desembre de 2016), entre altres espais.

Luciana Carlevaro:

Luciana Carlevaro (Nubla) és cantant, compositora i professora de cant. Té publicats 6 discos a més de 12 països, ha realitzat centenars de concerts a diferents ciutats de Catalunya, Espanya i Europa i ha col·laborat amb diferents companyies teatrals i bandes diverses. Ha composat i enregistrat cançons per a cinema, documentals, publicitat, televisió i dansa.
Des del 2011, també dirigeix el seu propi estudi de cant, on rep alumnes amb projectes artístics de tota mena.

Inicio del curso: 14 de Septiembre

Horarios:
Jueves de 19:30 a 21h

Precio: 30€/mes

   Plaça Bonsuccés 7, entlo 8

Info e inscripciones:
hola@estudiodetecnicavocal.com

HIPOPRESIVOS

Este curso iniciamos una nueva actividad en el Estudio con un curso de Hipopresivos. En colaboración con Monica Monge (Moviment), os presentamos una técnica que nos parece muy interesante y complementaria para la formación de cualquier persona que trabaja con la voz cantada o hablada. También es recomendable para cualquier persona interesada en profundizar la relación con su cuerpo y el potencial del mismo.

article-abdominales-hipopresivos-mucho-mas-que-meter-barriga-56fe367a3019dINICIO DEL CURSO: Octubre
DURACIÓN ESTIMADA: 8 Semanas
HORARIOS: Todos los viernes de 14:45h a 15:35h
PRECIO: 40€/ Mes
GRUPOS REDUCIDOS

+INFO/INSCRIPCIONS: hola@estudiodetecnicavocal.com

Aquest curs comencem una nova activitat a l’Estudi amb un curs d’Hipopressius. Una tècnica que ens sembla molt interessant i molt complementària per a la formació de qualsevol persona que treballa amb la veu cantada o parlada. També és recomanable per a qualsevol persona que estigui interessada a aprofundir la relació amb el seu propi cos i el potencial d’aquest.

Abdominales-HipopresivosINICI DEL CURS: Octubre
DURACIÓ ESTIMADA: 8 Setmanes
HORARIS : Tots els divendres de 14:45h a 15:35h
PREU: 40€/ Mes
GRUPS REDUÏTS

MAS INFO/MES INFO: www.estudiodetecnicavocal.com/hipopresivos